Nintendo Switch Pro Controller - Xenoblade 2 Chronicles Edition

Uitverkocht

€ 74,95
  • Voor 17:00 besteld, volgende dag in huis
  • Niet goed, geld terug
  • Originele PS4 controllers
Product specificaties
Productomschrijving
De Nintendo Switch Pro Controller - Xenoblade 2 Chronicles Edition is een speciale editie van de Pro Controller voor de Nintendo Switch, ontworpen om te passen bij de release van Xenoblade Chronicles 2, een populaire RPG-game die exclusief beschikbaar is op de Nintendo Switch.

De Pro Controller zelf is een draadloze controller voor de Nintendo Switch, die wordt geleverd met een oplaadbare batterij die tot wel 40 uur meegaat op een enkele lading. De controller beschikt over een ergonomisch ontwerp, waardoor hij comfortabel in de hand ligt tijdens lange speelsessies. Bovendien heeft de controller een ingebouwde gyroscoop en accelerometer, waardoor hij bewegingsgevoelige gameplay mogelijk maakt, vergelijkbaar met de Joy-Con-controllers van de Switch.

De Xenoblade 2 Chronicles Edition van de Pro Controller heeft een speciaal ontwerp dat is geïnspireerd op de personages en wereld van Xenoblade Chronicles 2. Het ontwerp bevat afbeeldingen van de protagonisten van het spel, evenals een afbeelding van de legendarische Aegis-swaard, dat een belangrijke rol speelt in het verhaal van de game. De controller heeft een zwarte afwerking met felrode en gouden accenten, wat zorgt voor een opvallende uitstraling.

De controller beschikt over alle standaardfuncties van de Pro Controller, inclusief twee analoge joysticks, een d-pad, vier actieknoppen (A, B, X en Y), twee schouderknoppen, twee triggers en een start- en selectknop. Bovendien heeft de controller een NFC-chip ingebouwd, waardoor hij kan worden gebruikt om amiibo-figuurtjes te scannen.

Kortom, de Nintendo Switch Pro Controller - Xenoblade 2 Chronicles Edition is een uitstekende keuze voor fans van Xenoblade Chronicles 2 en voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige draadloze controller voor hun Nintendo Switch. De controller heeft een uniek en opvallend ontwerp, uitstekende ergonomie en alle functies die je nodig hebt om te genieten van de beste games op de Nintendo Switch.
Je beoordeling
  • Pluspunten
  • Minpunten
Review versturen
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen